Detajet e kursit

Nëse jeni një dizajner grafik, fillestar ose me përvojë, dhe dëshironi të kuptoni dhe zotëroni procesin e krijimit grafik, ky trajnim është për ju. Serge Paulus, profesor i softuerit të dizajnit grafik, diskuton parimet dhe udhëzuesit e artit të kompozimit të faqeve, si dhe bazat e dizajnit grafik. Hap pas hapi, do të analizoni shumë shembuj dhe do të zbuloni se si të nënvizoni forcën dhe rëndësinë e një dizajni grafik. Ju do të studioni metodat e vendosjes së teksteve, prerjeve dhe pamjeve. Do të mësoni se si të zgjidhni ngjyrat dhe tipografinë më të përshtatshme. Ju gjithashtu do të shihni parimet e padukshme si pika qendrore, hierarkia, harmonia ...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  A kam të drejtë të përdor vendndodhjen për të kontrolluar kohën e punës së punonjësve?