Me Chantal Bossé, zbuloni PowerPoint Online, një version falas në internet i aksesueshëm për të gjithë programin e prezantimit të Microsoft. Duke përdorur shembuj dhe raste konkrete, dhe pasi t'i keni afruar ndërfaqes, do të mësoni se si të krijoni, modifikoni dhe pasuroni prezantimet tuaja, pastaj do të shihni se si t'i prezantoni ato. Do të zbuloni gjithashtu se si të krijoni prezantime me njerëz të tjerë, në modalitetin bashkëpunues. Në fund të këtij trajnimi, ju do të mund të përdorni PowerPoint Online, duke ditur dallimet e tij në krahasim me…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Trajnim Google: Ndihmoni njerëzit të gjejnë biznesin tuaj në internet