Trajnim premium në klasa të hapura plotësisht falas

A jeni të interesuar për njerëzit, kënaqeni duke punuar me ta, kënaqeni duke dëgjuar nevojat e tyre, a jeni i interesuar të rekrutoni dhe trainoni? Një karrierë në burimet njerëzore mund të jetë pikërisht ajo që ju kërkoni.

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të jeni pjesë e ekipit që zbaton strategjinë e HR të kompanisë. Do të zbuloni funksionin e burimeve njerëzore, evolucionin e tij, rolin e tij në shoqëri dhe ndikimin e dixhitalizimit në menaxhimin e burimeve njerëzore.

Do të zbuloni se çfarë është puna në HR dhe nëse është e duhura për ju. Fitoni njohuri dhe përgatituni për një karrierë të mundshme në HR.

Vazhdoni trajnimin në faqen origjinale→

LEXO  SEO: aseti thelbësor për të zhvilluar praninë tuaj në internet