Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Shumë antropologë besojnë se paraardhësit tanë e ndërtuan shoqërinë përmes tregimeve. Ekipet e shkencës së të dhënave gjithashtu mund të tregojnë histori me të dhënat dhe vëzhgimet e tyre. Prandaj, ata kanë nevojë për një histori të strukturuar mirë që mund ta ndajnë me pjesën tjetër të organizatës. Ju nuk keni nevojë vetëm për fotografi të bukura, keni nevojë për një histori që angazhon audiencën tuaj dhe e shtyn atë në veprim. Në këtë kurs, Doug Rose ju tregon se si të përdorni të dhënat për të krijuar histori të shkëlqyera që do t'ju ndihmojnë të kuptoni ide komplekse dhe të frymëzoni audiencën tuaj për të bërë ndryshime reale.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Testoni idetë tuaja me prototipimin e dobët