Një klient i pakënaqur mund të jetë shumë i dëmshëm për biznesin tuaj. Në këtë kurs, ju do të zbuloni se si të përmirësoni kënaqësinë e klientëve tuaj dhe perceptimin e tyre për shërbimet tuaja, në mënyrë që ata t'ju rekomandojnë më pas. Philippe Massol, ekspert në strategji dhe zhvillim biznesi, ju ofron teknika të ndryshme për t'i bërë klientët tuaj të presin...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Punëdhënësi im më detyroi të punoja gjatë papunësisë time të pjesshme: çfarë të bëj?