Kur përpiqeni të bëni diçka të re, shpesh duhet të merrni parasysh kufizimet e menaxhimit të projektit. Përballë kësaj situate, është e pashmangshme që të përballeni me komplikacione. Në këtë trajnim, Trajneri i Menaxhimit të Projekteve, Chris Croft, ju tregon se si të zgjidhni sfidat e përbashkëta të projektit. Për këtë ai ju jep këshilla dhe…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →