Trajnimi gjatë gjithë karrierës suaj është thelbësor për të siguruar monitorimin e ndryshimeve në profesionin tuaj gjatë fitimit të aftësive. Me ofertat e tij të adaptuara për zhvillimin profesional, IFOCOP mbështet ata që dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre pa filluar nga e para.

Përparimi profesional, qasja në përgjegjësi të reja, marrja e aftësive të reja… E gjithë kjo është e mundur gjatë gjithë karrierës, pa pasur nevojë të filloni një rikualifikim! E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të merrni kohë për të menduar për projektin tuaj profesional, të përcaktoni motivet dhe dëshirat tuaja dhe më pas të trajnoheni. Kjo është ajo që IFOCOP ofron përmes kurseve të ndryshme të trajnimit që ofrojnë çertifikim të pjesshëm ose të plotë - një zgjedhje që duhet të bëhet në përputhje me qëllimet tuaja dhe jetën tuaj personale. Ne do të shpjegojmë gjithçka këtu.

Certifikimi i pjesshëm 

Formula Renfort është ideale për azhurnimin efektiv të aftësive tuaja dhe përparimin në punën tuaj pa ndërprerë aktivitetin tuaj profesional, kurse kurset ofrohen jashtë orarit të punës. RNCP e çertifikuar dhe e pranueshme për Llogarinë e Trajnimit Personal (CPF), këto kurse trajnimi janë të arritshme për punonjësit dhe njerëzit me një Kontratë Sigurie Profesionale (CSP), si dhe për punëkërkuesit ...