Detajet e kursit

Me Jean-Marc Pairraud, zbuloni inteligjencën emocionale. Shihni se si ta zhvilloni atë dhe si të përfitoni prej tij. Së pari, do të mësoni se cilat janë emocionet dhe çfarë është në rrezik. Do të shihni se si t'i rregulloni dhe kontrolloni emocionet tuaja, pastaj do të mësoni gjithashtu se si të merreni me emocionet e të tjerëve duke treguar empati. Ky trajnim do të përfundojë me dhjetë këshilla për t'i vënë në praktikë për të kultivuar dhe zotëruar inteligjencën tuaj emocionale.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  30 shtator 2020 Plani i rikuperimit: do të thotë të dixhitalizosh ofertën e trajnimit