Detajet e kursit

Kur përjetojmë ndryshim ose kur ndërveprojmë me njerëz të vështirë, ndonjëherë duhet të nënshtrohemi ose të rebelohemi. Në një kontekst profesional, është e rëndësishme të jesh këmbëngulës. Të jesh i sigurt nuk është e natyrshme dhe për këtë arsye procesi është shumë i vështirë. Në këtë trajnim të përshtatur nga kursi origjinal i Chris Croft, Marc Lecordier shpjegon se si të shpreheni dhe të mbroni të drejtat tuaja duke respektuar ato të të tjerëve. Ai ju mëson se si të menaxhoni emocionet tuaja dhe ju ndihmon të kuptoni se sjelljet që ju...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →