Detajet e kursit

E keni të vështirë të menaxhoni kohët e vështira? Ne të gjithë kërkojmë të jemi efektivë nën presion, por shpesh dorëzohemi përballë stresit ose vështirësive. Duke forcuar qëndrueshmërinë tuaj, do të përballeni më lehtë me sfida të reja dhe do të fitoni një aftësi të dobishme për punëdhënësit. Në këtë trajnim, Tatiana Kolovou, profesore në Shkollën e Biznesit Kelley dhe trajnere profesionale e komunikimit, shpjegon se si të riktheheni pas një momenti të vështirë duke forcuar "pragun e elasticitetit". Ajo përshkruan pesë teknika stërvitore për përgatitjen për situata të vështira dhe pesë strategji për të menduar për to më pas. Zbuloni pozicionin tuaj në shkallën e elasticitetit, identifikoni qëllimin tuaj dhe mësoni metodat për ta arritur atë.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Astma e të rriturve