Print Friendly, PDF & Email

Kuptoni transformimin dixhital dhe siguroni qëndrueshmërinë e biznesit tuaj në një botë në ndryshim

Teknologjitë janë të pranishme, dhe po zhvillohen në mënyrë eksponenciale në shoqërinë tonë. Ato kanë një ndikim në mjedisin tonë dhe është e pamohueshme që bota po ndryshon.
Cilat janë sfidat e reja që na sjell kjo shoqëri dixhitale? Dhe si është e mundur që kompanitë të përshtaten me këtë ndryshim të shpejtë?

Objektivi është t'u japim të gjitha çelësat drejtuesve të biznesit, veçanërisht atyre të vegjël, për të kuptuar sfidat e transformimit dixhital dhe si të ndërmarrin veprime konkrete, dhe të bëjnë që biznesi i tyre të evoluojë në tranzicionin dixhital.

Ky kurs do të trajtojë çështjet vijuese:

  • Çfarë është transformimi dixhital? Si ta përgatis biznesin tim për të?
  • Cilat janë sfidat dhe rreziqet e transformimit dixhital?
  • Si mund të përcaktoj një plan transformimi dixhital për kompaninë time?
  • Si të drejtohet ky ndryshim?

Për kë është ky kurs?

  • Sipërmarrësit
  • Tregtarët
  • Menaxher i NVM-ve
  • Njerëzit që dëshirojnë të kuptojnë transformimin dixhital

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Kultivoni informacion