Print Friendly, PDF & Email

Mundësia që Instagram përfaqëson sot për bizneset dhe markat nuk ka më nevojë të demonstrohet. Qofshin pasuri të paluajtshme, tregti, bursa, palestër, restorante. Të gjitha këto profile mund të regjistrohen në Instagram dhe të gjejnë klientë për biznesin e tyre.

Në këtë trajnim do të jap strategjitë që më lejuan të zhvilloj shumë shpejt llogarinë time personale në Instagram...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Angazhohuni në arkitekturën e mjedisit tonë të jetesës