Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A keni një frymë sipërmarrëse dhe inovative dhe një ide që dëshironi të zhvilloni? Në këtë kurs, unë do t'ju ndihmoj ta ktheni atë në një projekt real.

Ju do të mësoni se si ta bëni këtë në një mënyrë të strukturuar dhe metodike duke përdorur një sërë shembujsh dhe mjetesh.

— Përcaktoni tregun tuaj real.

- Krijo një prototip.

— Krijo një model biznesi.

— Përcaktoni strategjinë tuaj.

Duke përdorur këtë qasje hap pas hapi, ju do të krijoni një projekt inovativ që mund të filloni ta zbatoni. Të interesuar?

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→