Përshkrim

Nëse jeni duke lançuar produktin tuaj, ose më keq, nëse produkti juaj është lançuar dhe nuk shitet, atëherë ky trajnim është për ju!

Ne do të shohim së bashku bazat për të krijuar një produkt ose shërbim të besueshëm, të prerë për shitje, i cili ju bën të dëshironi të bliheni.

Do të zbuloni 5 çelësat kryesorë që do t'ju lejojnë të zhvilloni biznesin tuaj në një mënyrë të qëndrueshme, mbi një bazë të mirë, të cilën do t'ju duhet vetëm ta optimizoni më pas.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  France Relance: tashmë 500 përfitues të kurseve të sigurisë kibernetike!