Nëse punoni në distancë ose merrni pjesë në takime në distancë, përfitoni nga Zoom për t'u organizuar më mirë dhe për të bashkëpunuar me shumë pjesëmarrës. Në këtë kurs, Martial Auroy, trajner i certifikuar dhe partner i Microsoft, prezanton këtë mjet për ndarjen dhe takimet virtuale. Së bashku do të ecni nëpër ndërfaqen e aplikacionit në PC, Mac dhe smartphone. Do të shihni se si të bashkoheni në një takim, të ftoni njerëz, të planifikoni ngjarje dhe si të organizoni. Kështu, ju do të merrni kontrollin e ndarjes së ekranit, transferimit të skedarëve, shënimeve ose regjistrimit të videos për të vazhduar mbledhjen dhe mbajtjen e një fluksi efikas informacioni ose trajnimi.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 01/01/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Maskë në biznes: refuzimi i veshjes do të penalizohet