Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Excel është një nga programet më të përdorura në botë. Kushdo që përdor Excel çdo ditë e di se ka një arsye të mirë për këtë: Excel e bën të lehtë organizimin dhe formatimin e të dhënave.

Në këtë kurs, fillestarët do të mësojnë se si të përdorin Excel për të shfaqur vizualisht të dhënat dhe për t'i organizuar ato duke përdorur formula, renditje, tabela dhe funksione të tjera. Gjithashtu do t'ju përgatisë për të punuar në certifikimin TOSA Excel.

Puna me Excel nuk është aq e vështirë dhe nuk do të dëshironi të hiqni dorë nga përdorimi së shpejti.

Si çdo profesionist i mirë, së shpejti do të jeni në gjendje të krijoni skedarë Excel dhe të kryeni detyra të tjera në të njëjtën kohë. Ne do t'ju çojmë hap pas hapi në mënyrë që të filloni të mësoni menjëherë.

Vazhdoni trajnimin në faqen origjinale→

LEXO  Kontributet dhe alokimet për CPF me rrogë