Detajet e kursit

Ne jemi miliarda në botë për të shfletuar në internet, nga të cilët të paktën tre të katërtat përdorin rrjetet sociale. Reputacioni juaj dixhital duhet të zotërohet, si për jetën tuaj private ashtu edhe për karrierën tuaj profesionale. Mes Facebook, YouTube, Instagram dhe faqeve të tjera shumë gjeneratash, adoleshentët, të rinjtë dhe shumë punëtorë kalojnë shumë kohë atje. Të gjithë nuk veprojnë për të njëjtin qëllim: rekrutuesit, HRD-të, bashkëpunëtorët e tjerë ose klientët kërkojnë, krahasojnë dhe verifikojnë profilet për të gjetur një të metë që nuk ekziston gjithmonë. Kjo vigjilje është e njohur dhe një numër i mirë…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →