Nyitak Friendly, PDF & Email

Sepuh, cacad, budak leutik ... revitalisasi puseur kota, ngembangkeun sirkuit pondok atawa transisi ékologis jeung inklusif ...

Kumaha ékonomi sosial sareng solidaritas nawiskeun jawaban, kamungkinan sareng modél anu mereun?

Kumaha tanggapan ieu ti SSE henteu dugi ka ngahasilkeun barang atanapi jasa tapi ogé prosés pamaréntahan, intelijen koléktif sareng kapentingan umum?

Pikeun ngajawab patarosan ieu, 6 conto konkret:

  • toko grosir lokal pikeun sadayana anu nyiptakeun martabat di Grenoble,
  • koperasi warga anu nawiskeun silaturahmi di Marseille,
  • produser énergi angin sareng asosiasi warga anu ngajantenkeun wilayahna tahan banting di Redon,
  • koperasi kagiatan sareng padamelan anu ngamankeun pangusaha di Paris,
  • kutub téritorial gawé babarengan ékonomi nu ngahasilkeun dahareun alus hirup di Calais
  • masarakat koperasi kapentingan koléktif nu hayang reshuffle kartu dina sektor jasa pribadi sarta hususna keur manula kidul Bordeaux.

Kumaha carana para aktor SSE ieu? Kumaha aranjeunna damel sareng otoritas lokal? Kumaha damel sareng aranjeunna?

Ieu anu anjeun bakal diajar ku nuturkeun pelatihan online ieu… diwangun ku kuis, wawancara sareng aktor sareng sudut pandang sareng akademisi.

Salami 5 jam ieu, anjeun ogé bakal mendakan patokan sajarah, ékonomi, hukum sareng législatif penting pikeun ngartos SSE sareng nyandak léngkah-léngkah munggaran dina kawijakan dukungan pikeun SSE.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  "Wawancara propésional" sareng "kursus 6 taun" dugi ka 30 Juni 2021