Nyitak Friendly, PDF & Email

Facebook mangrupikeun platform anu pangsaéna pikeun dijual, sareng anjeun terang éta.

Tapi upami anjeun kantos nyobian narik lead sareng ngajualan dina Facebook ...

anjeun ogé terang yén éta henteu gampang.
Éta sanés hal anu anjeun tiasa improvisasi.

Salaku ahli Iklan Facebook, kuring nganggo platform ieu unggal dinten pikeun ngabantosan klien kuring naekeun penjualanana ngalangkungan iklan Facebook.

Kami kéngingkeun hasil anu saé kalayan iklan mayar.

Teras .. hiji dinten, kuring mendakan papanggihan anu hébat:

● Jalma anu ngala facebook pernah ngahajakeun ngajual.

● Aranjeunna ngagulung feed berita pikeun ningali naon anu lumangsung di ditu.

● Aranjeunna lirén nalika mendakan postingan anu pikaresepeun.

● Sareng upami postingan ieu leres-leres pikaresepeun, aranjeunna pencét pikeun maca langkung seueur.

Sihirna nyaéta nuturkeun logika ieu sareng tujuan pikeun konsumén anjeun mésér produk anjeun dina tungtung léngkah ieu, tanpa investasi dina iklan mayar.

Dina konperénsi gratis ieu, kuring ngungkabkeun ka anjeun sistem eko ​​anu kuring pribadi anggo...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  BDES: fitur anyar dina 2021?