Nyitak Friendly, PDF & Email

Buah tina pantulan kelompok kerja interterministerial ngahijikeun aktor publik, asosiasi sareng perusahaan, ékspérimén tina Indéks Diversity sareng Inklusi diluncurkeun dina 17 Nopémber 2021 ku Élisabeth Moreno, Menteri Delegasi ka Perdana Menteri anu tanggung jawab Kasaruaan antara Awéwé sareng Lalaki, Diversity jeung Kasempetan Sarua, Elisabeth Borne, Menteri Buruh, Pakasaban jeung Integrasi, jeung Amélie de Montchalin, Menteri Transformasi jeung Palayanan Umum.
Dinten ayeuna, para menteri ngahijikeun salapan organisasi pilot swasta sareng umum anu parantos ékspérimén sareng alat ieu, ku ayana Institut IPSOS anu tanggung jawab pikeun palaksanaanna, ogé anggota kelompok kerja, pikeun neraskeun eupan balik munggaran ngeunaan pangalaman. Percobaan ieu, unprecedented di Perancis, ngamungkinkeun pikeun ngirimkeun kuesioner Diversity and Inclusion Index ka ampir 122 pagawé sarta jumlah total réspon narima ngaleuwihan 000.

Perusahaan sareng organisasi umum ayeuna terang kumaha ngukur karagaman sareng tingkat inklusi anu aya hubunganana sareng cacad, umur sareng gender. Di sisi anu sanés, aranjeunna kirang terang sareng dilengkepan pikeun ngukur karagaman anu aya hubunganana sareng asal-usul sosial, géografis atanapi budaya, sareng -

maca  Perancis Relance: parantos 500 ahli waris tina kursus cybersecurity!