Nyitak Friendly, PDF & Email

Cnam-Intechmer nampi labél "Pôle Mer Bretagne Atlantique" kanggo tilu kursus latihan na: Kerangka téknis dina rékayasa lingkungan laut, kerangka Téknis pikeun produksi sareng pamekaran sumberdaya laut sareng Sarjana di Oceanographer-prospector.

Dina awal Séptémber, Cnam-Intechmer nampi labél "Pôle Mer Bretagne Atlantique". Kutub Laut Atlantik Brittany, promotor inovasi maritim, mangrupikeun klompok daya saing anu ngahijikeun langkung ti 350 pamaén dina dunya maritim. Labél Pôle Mer Bretagne Atlantique mangrupikeun pangakuan mendasar pikeun Cnam-Intechmer. Éta bakal ngamungkinkeun pisibilitas langkung saé tina kursus latihan kami sareng bakal nguatkeun hubungan sareng pamaén swasta sareng publik di dunya maritim.

Tujuan tina Pôle Mer

Pôle Mer Bretagne Atlantique ngahimpun perusahaan, laboratorium, pusat panilitian sareng tempat latihan di sakitar inovasi maritim dina jasa pertumbuhan biru. Anjeunna campur dina bidang tindakan stratégis sapertos kieu:

Pertahanan laut, kaamanan sareng kaamanan Angkatan Laut sareng bahari Energi laut sareng sumber daya pertambangan sumberdaya biologis kelautan Lingkungan sareng pamekaran basisir Pelabuhan, logistik sareng angkutan laut

The Pôle Mer dina inohong

1 wilayah maritim kaunggulan Brittany - Pays de la Loire 350 anggota kalebet langkung ti satengahna UKM 359 proyék dilabélan ti saprak 2005…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bubuka pikeun Power BI Desktop