Nyitak Friendly, PDF & Email

Karyawan ngirimkeun pamundut cuti ka dununganana dina kerangka PTP pang anyarna 120 dinten sateuacan ngamimitian kagiatan latihan nalika ngalibatkeun gangguan kontinyu tina padamelan sahenteuna genep bulan. Upami teu kitu, pamundut ieu kedah dikirim teu langkung lami ti 60 dinten sateuacan ngamimitian latihan.

Mangpaat cuti nu dipénta teu bisa ditolak ku dunungan ngan dina hal anu henteu patuh ku para karyawan sareng kaayaan anu disebatkeun di luhur. Sanajan kitu, nunda cuti bisa jadi ditumpukeun dina acara konsékuansi detrimental pikeun produksi jeung operasi pausahaan, atawa lamun proporsi pagawe sakaligus bolos handapeun cuti ieu ngagambarkeun leuwih ti 2% tina total workforce tina ngadegna.

Dina kontéks ieu, lilana cuti transisi profésional, diasimilasi kana periode gawé, teu bisa ngurangan tina lilana cuti taunan. Éta dipertimbangkeun dina itungan senioritas karyawan dina perusahaan.

Karyawan tunduk kana kawajiban hadir salaku bagian tina kursus pelatihanna. Manéhna méré bukti kahadiran dununganana. Hiji pagawe anu, tanpa alesan

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Koléksi Fisika: 5- Fisika Modern