Nyitak Friendly, PDF & Email

CRPE tiasa dilaksanakeun di perusahaan karyawan atanapi di perusahaan sanés. Dina duanana kasus, palaksanaan CRPE tunduk kana:

Tina a rapat ditandatanganan ku pagawe, dununganana jeung dana asuransi kaséhatan primér atawa dana jaminan sosial umum, sakumaha bisa jadi;
Jeung a addendum kana kontrak pagawean ditandatanganan ku pagawé.

Perjangjian ieu dikirimkeun ku dana asuransi kaséhatan primér atanapi dana jaminan sosial umum, sakumaha halna, pikeun inpormasi ka diréktur régional pikeun ékonomi, padamelan, tenaga kerja sareng solidaritas (DREETS).

Inpormasi di handap ieu kalebet dina perjanjian pelatihan ulang vokasional perusahaan:

Le jumlah santunan dibayar ka pagawe. Imbuhan ieu henteu tiasa langkung handap tina imbuhan karyawan sateuacan lirén sateuacan CRPE;
La bagian tina imbuhan ditanggung ku dunungan (atanapi ku perusahaan host gumantung kana naha CRPE dilaksanakeun di perusahaan karyawan atanapi di perusahaan sanés);
La fraksi tina imbuhan katutupan ku CPAM atanapi CGSS gumantung kana pasualan. Jumlahna

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Penghentian kontrak magang ku perjanjian séwang-séwangan: alesan na henteu relevan