Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun kontrak permanén: lamun gaji rata-rata pikeun dua belas bulan panungtungan kirang ti atawa sarua jeung dua SMICs, remuneration pagawe dijaga. Upami teu kitu, éta ngagambarkeun 90% tina gaji na taun kahiji, sarta 60% sanggeus taun kahiji lamun kursus latihan leuwih ti sataun atawa 1200 jam;

Pikeun kontrak jangka tetep: imbuhanna diitung rata-rata opat bulan ka tukang, dina kaayaan anu sami sareng kontrak permanén;

Pour les salariés intérimaires : sa rémunération est calculée sur la moyenne des 600 dernières heures de mission effectuées pour le compte de l’entreprise ;

Pikeun pagawe intermittent: gaji rujukan diitung ku cara husus, tapi kaayaan pikeun ngajaga imbuhan sarua jeung kontrak permanén.

maca  Dasar hukum pamakaman