Nyitak Friendly, PDF & Email

Ti dinten ayeuna, Salasa 1 Maret 2022, sadaya pamuda di handapeun umur 26 (sahandapeun 30 pikeun jalma ngora anu cacad), tanpa pelatihan atanapi padamelan salami sababaraha bulan tiasa nyandak kauntungan tina Kontrak Engagement Pamuda sareng Misi Lokal atanapi agénsi Pôle emploi na. : rojongan intensif pikeun ngawangun proyék profésional maranéhna, manggihan trades, ngalatih sarta manggihan pakasaban.

maca  Ngerjakeun padamel: naha dunungan anjeun tiasa ngagantungkeun alokasi voucher tuang?