Nyitak Friendly, PDF & Email

Sanaos Windows mangrupikeun sistem operasi anu langkung lengkep, éta henteu cekap nyalira sanaos apdet panganyarna.
Ngagunakeun PC Windows tanpa masang software tambahan bisa gancang ngawatesan pamakéanana, sanajan keur tugas basajan.

Kami geus dipilih pikeun anjeun software 10 anu penting tur beuki bébas pikeun ngundeur pikeun Windows.

Bébas Antipirus:

Windows parantos ngagaduhan parangkat lunak antipirus sacara standar, Windows Defender, tapi panyalindunganna ngan minimal.
Sangkan ngajaga diri éféktif tur haratis ngalawan virus jeung malaware sejenna, urang mamatahan Anjeun pikeun ngundeur Avast.
Parangkat lunak ieu tetep janten rujukan dina hal antipirus, sabab éta ogé lengkep pisan, ngawas e-mail anjeun ogé halaman wéb anu anjeun kunjungi.
Jadi mun anjeun didatangan ramatloka berpotensi ngabahayakeun, anjeun informed.

Hiji software kantor suite:

Sadaya komputer anu aya di pasar dina Windows parantos gaduh suite parangkat lunak kantor anu tos dipasang: Microsoft Office. Tapi ieu ngan ukur vérsi percobaan, janten anjeun moal tiasa nganggo sapinuhna tanpa mésér lisénsi.
Sanajan kitu, aya suites software kantor sagemblengna bebas, kayaning Buka Kantor.
Éta sami sareng gratis tina Microsoft Office, ngolah kecap atanapi spreadsheet anjeun bisa ngalakukeun ampir nanaon jeung software bébas ieu.

A PDF maca:

Sadaya panyungsi wéb nampilkeun PDF, tapi ngan ukur Acrobat Reader anu ngamungkinkeun anjeun nyandak kauntungan tina alat pikeun anotasi anjeun, nyirian kotak atanapi tanda tangan éléktronik dokumén.

maca  Kumaha cara nyieun potong kompas keyboard dina Windows 10?

pamuter Flash:

Sacara standar Windows teu boga Flash Player, jadi Anjeun kudu ngundeur éta misah. Ieu penting pisan pikeun mintonkeun loba kaca, animasi, kaulinan leutik sareng video dina Web.

Hiji média pamuter:

Pikeun muterkeun format audio atanapi pidéo tinangtu sareng pamuter média komputer, anjeun kedah ngaunduh sareng masang codec.
VLC nyaéta média pamuter lightweight nu integrates paling CODEC dina software jeung kituna bisa maénkeun sagala rupa payil.

Hiji software talatah instan:

Skype téh software nu ngidinan Anjeun pikeun nelepon ti komputer atawa mobile gratis. Ieu oge mungkin ngalakukeun sababaraha videoconferences.
Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngirim pesen atanapi file anu ditulis.

A software pikeun ngabersihan komputer:

Nalika anjeun ngaunduh seueur file, anjeun kedah rutin ngabersihan komputer anjeun pikeun maksimalkeun kinerjana. CCleaner ngabersihkeun file samentawis sareng polder sistem anu sanés, tapi ogé seueur file anu teu aya gunana anu dihasilkeun ku sababaraha parangkat lunak komputer.

Software pikeun tuntas uninstall software nu:

Revo Uninstaller nyaéta software anu ngalaksanakeun uninstall jalan salajengna.
Sanggeus ngajalankeun uninstall ku sistem konvensional tina Windows, software bébas ieu nyeken sistem pikeun manggihan tur ngahapus sagala payil, payil sésana jeung kenop.

Gimp nyieun ngedit poto:

Gimp mangrupikeun solusi nyata pikeun saha waé anu hoyong ngolah gambar. Éta lengkep pisan sareng ngamungkinkeun anjeun janten akrab sareng ngedit poto. Seueur pilihan anu sayogi sapertos manajemén lapisan, nyiptakeun skrip sareng seueur anu sanésna.

maca  Gawé di tim sareng jarak jauh sareng Slack. Komunikasi dina waktos nyata

7-pos ka decompress file gancang:

Sapertos WinRar, 7-Zip ngadamel seueur format umum anu sanés, sapertos RAR atanapi ISO, ogé TAR.
Anjeun ogé bakal boga kasempetan pikeun ngajaga file dikomprés anjeun kalawan sandi a jeung dibeulah file dikomprés kana sababaraha payil.