Nyitak Friendly, PDF & Email

Mimitina, ti tanggal 1 Januari 2015, CEP dikaluarkeun ku lima jaringan operator anu sakuduna ditujukeun ka sadaya waris sacara sembarangan. Ieu mangrupikeun Plole emploi, Apec, lokal Misi, Cap emploi, ogé FONGECIF sareng OPACIF (Seragam mangrupikeun Opacif teras nyayogikeun jasa ieu. Ieu henteu deui kasus ayeuna) ogé tanggung jawab pikeun ngatur palaksanaan cuti latihan individu diganti, ti saprak 1 Januari 2020, ku proyék transisi profesional anu dikaluarkeun dina kerangka CPF.
Dilaksanakeun ku hukum "Masa depan Profesional" 5 Séptémber 2018, reformasi latihan pangénggalna parantos ngarobih kartu ku nyayogikeun dukungan calon CEP dina kaayaan milarian padamelan ka opat jaringan organisasi anu munggaran. Ti saprak ayeuna, jalma damel, nyaéta karyawan, tapi ogé pagawé mandiri, tiasa ngahubungi operator énggal anu kapilih ngalangkungan panggilan tender anu diluncurkeun ku France Compétences, pendirian umum anu mastikeun pangaturan éta. sareng pembiayaan sistem latihan kejuruan. Saliwatan, CEP dibekelan waragad anu didédikasikeun, anu sanés sanésna sateuacanna.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngadamel bisnis online anu nguntungkeun nganggo SISTEM IO