Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika administrasi pajeg henteu nyayogikeun anjeun tingkat dina kerangka pajak withholding, pikeun pagawé anu tangtu, tingkat nétral kedah diterapkeun. Tingkat ieu, anu dugi ka anjeun tangtoskeun, disetél nganggo tabel tingkat standar. Grid ieu ditingkatkeun ku hukum kauangan 2021.

Pajak nahan: tingkat tahan

Salaku bagian tina pajak nahan, aparat pajeg nyayogikeun anjeun tarif tahan pikeun masing-masing padamel.

Aya sababaraha cara pikeun nangtoskeun tingkat pungutan ieu:

  • tingkat hukum umum atanapi tingkat anu diitung pikeun rumah tangga pajak dumasar kana pangasilan pajak penghasilan terakhir pagawé;
  • tingkat anu dipersonalisasi anu mangrupikeun pilihan pikeun pasangan anu nikah atanapi dikaitkeun ku PACS. Laju ieu disetél pikeun masing-masing pasangan numutkeun penghasilan pribadi na. Penghasilan umum rumah tangga pajak tetep tunduk kana tingkat pajak rumah tangga ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  06| Itungan gaji karyawan béda-béda dumasar kana kontrakna