Nyitak Friendly, PDF & Email

Voucher réstoran 2021: henteu aya pangirangan dina pengecualian kanggo URSSAF

Kusabab hukum kauangan 2020, wates pembebasan pikeun voucher réstoran parantos diangkat unggal taun dina proporsi anu sami sareng variasi dina indéks harga konsumen teu kaasup bako antara 1 Oktober taun penultimate sareng 1 Oktober taun sateuacanna tina akuisisi voucher tuangeun sareng dibuleudkeun, upami perlu, kana cent euro anu pang caketna.

Nilai indéks harga konsumen - sadaya rumah tangga - teu kaasup bako nyaéta:

  • 103,99 dugi ka 1 Oktober 2019;
  • 103,75 dugi ka 1 Oktober 2020.

Variasi dina indéks pikeun période rujukan pikeun voucher tuang janten négatip. Kalayan mastikeun nerapkeun indéks, jumlah voucher tuang anu dibébaskeun kedahna murag dina 2021 ti 5,55 euro dugi ka 5,54 euro.

Situs jaringan URSSAF ogé mimitina mastikeun jumlah pengecualian maksimum ieu tina partisipasi dunungan. Tapi URSSAF tungtungna ngarobih nilai anu diumumkeun dina situs na pikeun mulang ka pangaluaran maksimal 5,55 euro.

Nilai voucher réstoran anu masihan hak pikeun ngajadikeun bebas maksimal janten antara € 9,25 (kontribusi dunungan 60%) sareng € 11,10 (kontribusi dunungan 50%) ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  03| Kumaha carana ngadamel pamundut proyék profésional ka dunungan anjeun?