Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun perusahaan anggota anu kirang ti 50 padamel, kamungkinan anyar pikeun ngamimitian latihan parantos dipilih ku Déwan Direksi:
1. Sababaraha pembiayaan krisis pasca kaséhatan tiasa diakses ti 1 Juli 2020, ngalangkungan Permintaan Bantuan Keuangan (DAF) pikeun dilebetkeun di daérah anggota anjeun kanggo latihan anu badé dilaksanakeun sateuacan Désémber 31, 2020 sareng kalebet kana téma palatihan prioritas:

Adaptasi lingkungan: adaptasi tina enggon, ngatur panarimaan jalma saatos krisis kaséhatan, standar pangaturan anyar, jsb. (Teu kaasup latihan dina gerakan panghalang) Karya jauh: ngatur teleworking, manajemén prioritas / manajemén waktos dina teleworking, animasi rapat jarak jauh, QWL, manajemén setrés pagawé, nyaluyukeun prakték propésional, sareng sajabana Ngémutan deui SDM, manajemén sareng organisasi saatos krisis kaséhatan, adaptasi kana parobihan, animasi tim terpencil, kaséhatan kerja, … Ngaluncurkeun deui kagiatan: adaptasi alat manajeménana, ngembangkeun modél ékonomi na, wangenan kauangan,… Komunikasi pasca-krisis: komunikasi éksternal dina waktos krisis, ngémutan deui hubungan sareng pangguna sareng ahli waris dina kontéks krisis paskesehatan, nganggo jaringan sosial, komunikasi ogé sacara internal, Alat digital: alat kolaborasi, kematangan digital,

maca  Penerima kawajiban padamelan pikeun pagawé cacad (BOETH)