Nyitak Friendly, PDF & Email

Dibere dina awal Séptémber 2020 ku Perdana Menteri, Jean Castex, rencana kebangkitan ditujukeun pikeun ngarobih krisis janten kasempetan "ku investasi utamina di daérah-daérah ... anu bakal nyiptakeun padamelan énjing-énjing".

Ieu hartosna nanem modal dina pelatihan kejuruan pikeun ngamungkinkeun para padamel sareng dunungan pikeun kéngingkeun sareng gaduh katerampilan anu nyukupan, gumantung kana pamekaran pasar tenaga kerja. Dina kontéks ieu, rencana pemulihan nyayogikeun amplop global 360 juta euro pikeun ngadukung digitalisasi sistem latihan, nyiptakeun kontén atikan énggal sareng ngadukung pasar luhur ODL (Buka latihan sareng jauh).

Defisit suplai

Eureun ujug-ujug ditumpukeun dina kagiatan organisasi ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gratis: Optimalkeun SEO sélulér anjeun dina 4 léngkah