Nyitak Friendly, PDF & Email

Dinten ieu, kami hoyong ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang ku langsung ngajawab patarosan anu sering ditaroskeun: kumaha hasil diajar basa ? atanapi sesah diajar basa? atanapi naha aya anu ngalakukeun éta ... sareng anu sanés henteu? Kami ngungkabkeun didieu 5 faktor konci pikeun suksés diajar basa.

Kami parantos ngabantosan jalma-jalma diajar basa, di panjuru dunya, langkung ti 10 taun (dugi ka ayeuna, di 2020). Kami gaduh kasempetan kanggo ngadiskusikeun sareng seuseueurna, sahingga pikeun terang naon masalah sareng kasusah na. Sareng kumargi komunitas urang ayeuna ngahijikeun langkung ti 10 juta jalma, éta ngamungkinkeun sababaraha eupan balik! Janten, urang gaduh ideu anu jelas ngeunaan naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu dina diajar.

Naon 5 faktor konci pikeun suksés diajar basa asing? 1. Motivasi

Kami mendakan yén jalma anu paling motivasi kéngingkeun hasil anu pangsaéna, sareng anu gancang. Abdi resep mikirkeun motivasi salaku bahan bakar sareng diajar basa, perjalanan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tantangan sareng Perspéktif Warisan Afrika