Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

dina ieu latihan bébas Abdi ngungkabkeun 5 téhnik sakti & sakedik kanyaho meunang Palanggan YouTube (tanpa ngarujuk & henteu kedah ngadamel buzz).

Ce que l’on va voir dans cette formation :

  • La téhnik gangguan (que j’ai utilisé jusqu’à mes 1000 palanggan munggaran).
  • Kumaha a manajer komunitas m’a donné une idée pour gagner 40 palanggan dina hiji dinten...
  • Strategi "lalaki populér di SMA”(Sanaos sapertos kuring, tu n’en étais pas un...)
  • Le technique de l’infiltrateur (atanapi kumaha voler l’audience de ses concurrents).
  • komentar surfer sur l’actualité & nganggo polemik ka ningkatkeun patalimarga.
maca  Tegangan internasional: nguatkeun vigilance cyber