Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngurung anjeun sadar yén padamelan anjeun ayeuna parantos henteu sajalan sareng aspirasi anjeun? Atanapi naha anjeunna parantos ngahudangkeun deui kahoyong ieu ka anjeun, henteu diragukeun dikaluarkeun pikeun sababaraha taun, pikeun ngarobih diri? Pokokna, anjeun mangrupikeun padamel dinten ayeuna yakin hoyong uih kana profesi digital. Ieu lima tips pikeun ngarobih kana digital.

Pilih profési markisa

Sateuacan anjeun luncat kana digital, anjeun disarankeun nargétkeun profési anu bakal minuhan anjeun sacara propésional sareng sacara pribadi. Upami anjeun parantos mendakanana, tong ragu, sadayana sami, ngamimitian dina " survey bisnis Pikeun mariksa yén ieu pakait sareng ideu anjeun ngeunaan éta sareng yén anjeun henteu acan ngaoptimalkeunana teuing. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun masih milari "proyek impian", dua pilihan sayogi pikeun anjeun:

Naséhat pangwangunan propésional (mobile) (dua dugi tilu jam pangropéa). Sistem dukungan ieu - gratis sareng dipersonalisasi - bakal ngabimbing anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun ngawangun proyek propésional anjeun. The penilaian katerampilan (Pangropéa 24 jam salami sababaraha bulan). Jasa ieu (mayar) bakal ngidinan Anjeun pikeun nganalisis jeung meunteun kamampuan anjeun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Protokol nasional: distancing anyar, topéng kategori 1 sareng ventilasi unggal jam