Nyitak Friendly, PDF & Email

Krisis kaséhatan parantos maénkeun peran anu ngungkabkeun ku ngagancangkeun prosés transformasi kagiatan sareng aparat produksi anu, pikeun sababaraha, parantos dianggo mangtaun-taun. Sektor kagiatan anu nyumponan kabutuhan poko, anu sering teu tiasa direlokasi, disetél pikeun mekar sacara signifikan. Dina kontéks ieu, masalah kaahlian adaptasi parantos kéngingkeun tempat-tempat salajengna dina hirarki prioritas. 

Kegiatan tangtu, dina kamunduran, ningali sarat kuli na sacara signifikan ngirangan, sedengkeun anu sanésna, dina pamekaran atanapi masih bakal terstruktur, beuki seueur milarian tanaga anu mumpuni, janten dilatih. Nanging, tina ukuran anu diukur tina skala pangaruh krisis kana lawon ékonomi dina jangka pondok sareng jangka panjang, pejabat publik, cabang propésional sareng perusahaan, nyatet aya lolongkrang dina alat latihan anu aya pikeun ngadukung gerakan latar ieu. Aya seueur sistem anu aya ayeuna, khususna anu anyar sapertos latihan deui atanapi promosi ngalangkungan program-program diajar-kerja (Pro-A). Tapi aya sababaraha anu ngamungkinkeun mobilitas profesional antar-séktor.

maca  Koléksi fisik: 4- Géométri sareng gelombang optik