Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu museurkeun kana sajarah literatur sareng ide Perancis abad ka-18. Tujuanana pikeun nampilkeun sakabéh abad, karya jeung pangarang ogé battles gagasan anu bentang Pencerahan. Tekenan bakal di "pangarang hébat" (Montesquieu, Prévost, Marivaux, Voltaire, Rousseau, Diderot, Sade ...) anu mangrupakeun kasang tukang budaya diperlukeun pikeun boga gagasan umum ngeunaan abad., Tapi tanpa neglecting sagalana yén panalungtikan panganyarna geus disorot dina watesan gerakan fundamental, digambarkeun ku pangarang anu boga tempat kirang individualized dina pantheon sastra tapi anu mangkaning penting (teks jero taneuh, novel libertine, ngembangkeun awéwé aksara, jsb). .

Urang bakal ngurus nyadiakeun unsur framing sajarah anu ngamungkinkeun pikeun manggihan mutasi penting tina genres dinamis momen (novel, téater) kitu ogé debat intelektual jeung cara nu embodied dina karya utama.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Rencana tabungan padamel: ukuran utama hukum ASAP