Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun ngagaduhan masalah kaséhatan sareng hariwang ngeunaan ngajaga padamelan anjeun? Panggihan alat sareng bantosan anu sayogi pikeun nganggap masa depan profésional anjeun.

Pikeun ngawétkeun padamelan anjeun saatos masalah kaséhatan, dokter padamelan mangrupikeun kontak utama anjeun. Tunduk kana rusiah profésional, anjeunna terang kaayaan kerja anjeun sareng kaayaan kaséhatan anjeun. Anjeunna tiasa nyarankeun solusi anu cocog sareng kabutuhan anjeun sapertos:

Nyaluyukeun workstation Anjeun Ngatur waktos damel anjeun Terapi bagian-waktos Pangakuan status pagawe cacad (RQTH)

Upami anjeun henteu tiasa ngajaga padamelan awal anjeun, dokter padamelan tiasa nyatakeun anjeun teu pantes, sawaréh atanapi sadayana.

Dina kasus pangambilalihan parsial atanapi total, dokter tiasa nyatakeun yén anjeun tiasa ngalaksanakeun fungsi anu sanés di perusahaan. Kalayan pengecualian, dunungan anjeun kedah nawiskeun posisi anu sanés, nyaéta. klasifikasi ulang. Upami teu kitu, anjeun dinyatakeun teu pantes.

a latihan deui ogé bisa dianggap.

Dimana ngamimitian?

Upami anjeun damel, anjeun tiasa janjian sareng dokter padamelan anjeun.

Mun anjeun dina cuti gering, kauntungan tina a

maca  Ti atom ka manusa: dina akar kecap ilmiah