Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha kursus ieu pikeun pemula sareng pemula palsu dina basa Inggris?

Abjad sareng Nomer tina 0 dugi ka 9: kaparigelan dasar ieu sering dipohokeun dina pelajaran basa Inggris anu munggaran anu nyatana dianggo unggal dinten naha dina tingkat propésional (masihan référénsi produk atanapi nyebatkeun faktur, nyésakeun pesen) atanapi cukup dina tingkat pribadi pikeun ngejah nami anjeun, nomer telepon, reservasi pikeun liburan, éjahan nami jalan ... kursus ieu pasti praktis sareng mangpaat!

Alat anu kami nawiskeun pikeun ngajamin kamajuan anjeun:

Dianggo nganggo 2 sora; saurang awéwé sareng maskulin

Slide video, audio sareng powerpoint pikeun penjelasan anu jelas

Koméntar dina basa Perancis pikeun nyingkahan kekaburan

Latihan maén anu dibédakeun anu dimimitian ti anu pangbasajanna dugi ka paling rumit

Daur ulang konsép anu ditilik tina sudut anu béda sareng dina situasi anu béda-béda sadidinten

Lembar kerja dimana anjeun tiasa ngukur kamajuan anjeun

Latihan tambahan upami anjeun hoyong ningkatkeun diri

Kamajuan tina tiori kana panggunaan basa dina kaayaan anu nyata nalika silih tukeur

Tujuanana tungtungna sareng di luhur sadaya kasempetan pikeun ilubiung dina dialog saolah-olah anjeun aya!

45 menit pelajaran ieu bakal masihan anjeun jaminan tiasa kontak sareng ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Koléksi fisik: 3- Gelombang mékanis