Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Naha kursus ieu pikeun pemula sareng pemula palsu dina basa Inggris?

Abjad sareng Nomer tina 0 dugi ka 9: kaparigelan dasar ieu sering dipohokeun dina pelajaran basa Inggris anu munggaran anu nyatana dianggo unggal dinten naha dina tingkat propésional (masihan référénsi produk atanapi nyebatkeun faktur, nyésakeun pesen) atanapi cukup dina tingkat pribadi pikeun ngejah nami anjeun, nomer telepon, reservasi pikeun liburan, éjahan nami jalan ... kursus ieu pasti praktis sareng mangpaat!

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  "Transisi koléktif": jalur latihan pikeun ngarobih padamelan