Ieu mangrupikeun kursus ekspres pikeun pamula. Kursus ieu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar 46 ekspresi sederhana sareng pondok anu ngandung unggal hiragana ogé 46 onomatopoeia anu seueur dianggo anu ngandung unggal katakana.

Hatur nuhun kana ilustrasi animasi, soundtrack anu dirékam nganggo sora guru asli Jepang sareng terjemahan dina basa Perancis, anjeun bakal gampang sareng gancang diajar 46 ekspresi saderhana sareng 46 onomatopoeia anu bakal ngamungkinkeun anjeun langsung ngamimitian paguneman munggaran anjeun dina basa Jepang.

Anjeun bakal diajar ngomong: Hatur nuhun. Abdi badé tuang. Abdi bagja. Hampura? Ieu nikmat. Halo. Seuneu! Mangga sumping. Pasihan abdi mangga. Henteu nuhun. Halo. Dadah. tiiseun ! Abdi resep ka anjeun. Guru! Oh kitu. Hayu tuang ! Henteu éta. Abdi leuleus. Cuacana saé. Ah maenya. Naon éta? Simpen diri! Ieu lukewarm. Abdi bobo. Hayu urang nginum! Atoh pisan. Pasihan abdi hiji, mangga. Pasihan abdi dua, mangga. Aneh. Éta leres……..

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Ngartos sadayana ngeunaan iklim sareng pamanasanna