Nyitak Friendly, PDF & Email

Manajer toko, kuring perhatoskeun ku panjagaan pidéo yén salah sahiji padamel kuring nganggo rak tanpa mayar kanggo naon anu anjeun peryogikeun. Abdi hoyong mecat anjeunna kusabab maling anjeunna. Naha kuring tiasa nganggo gambar tina kaméra panjagaan salaku buktina?

Pangawasan pidéo: mastikeun kaamanan harta benda sareng tempatna henteu meryogikeun inpormasi padamel

Dina kasus anu dikintunkeun ka Cour de Cassation pikeun ditaksir, hiji padamelan anu padamelan salaku salesman kasir di hiji toko nyatakeun panggunaan rékaman panjagaan pidéo, anu nyayogikeun bukti yén anjeunna ngalakukeun pencurian ti toko. Di jero toko. Numutkeun ka anjeunna, dunungan anu nyetél sistem monitoring pikeun kaamanan toko kedah menerkeun tujuan éksklusif ieu pikeun ngaleungitkeun konsultasi CSE dina panerapan alat, gagal anu CSE kedah konsultasi sareng karyawan diinformasikeun ayana.

Pengadilan Tinggi nyatakeun yén sistem panjagaan pidéo anu parantos dipasang pikeun mastikeun kasalametan toko, henteu nyatet kagiatan pagawé dina workstation khusus sareng henteu dianggo pikeun ngawaskeun jalma anu bersangkutan di toko. Ngalaksanakeun fungsina . Nu…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Teleworking: rencana aksi para préfek pikeun nguatkeun efektivitas daya tarik na