Naha kuring kedah mayar ganti rugi terminasi ka karyawan dina kontrak jangka panjang anu hubungan kontrakna teras-terasan saatos ditandatanganan kontrak permanén? Kumaha upami tribunal industri anu maréntahkeun réklasifikasi CDD kana CDI?

CDD: premium precariousness

Karyawan dina kontrak jangka panjang (CDD) nguntungkeun, nalika kontrak atosan réngsé, tina indemnitas akhir-kontrak, anu langkung dikenal salaku "ganti rugi". Éta ditujukeun pikeun ngimbangan kerawanan kaayaan (Kodeu Buruh, seni L. 1243-8).

Ieu sami sareng 10% tina total pangmayaran kotor anu dibayar salami kontrak. Persentase ieu tiasa diwatesan ku 6% ku dibekelan kontraktual salaku imbalanna, khususna, pikeun aksés istimewa kana pelatihan kejuruan. Éta dibayar di ahir kontrak, dina waktos anu sami sareng gaji anu terakhir.

Numutkeun kana artikel L. 1243-8 tina Kodeu Buruh, anu teu nanggungjawaban anu teu nguntungkeun, anu ngimbangan, pikeun padamel, kaayaan dimana anjeunna ditempatkeun kusabab kontrak jangka panjang na, sanés alatan hubungan kontraktual dituluykeun dina kontrak tina lilana teu tangtu.

Maka, upami kontrak jangka panjang tetep langsung di

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngalaksanakeun riset pasar anu épisién sareng propésional