Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos artikel kami pikeun mantuan Anjeun nulis hiji email di respon ka Nyuhunkeun informasi ti batur sapagawean a, Di dieu hiji artikel pikeun mantuan Anjeun ngabales nu menta informasi ti punjul.

Sababaraha tips kanggo ngawalon pamundut pikeun informasi ti punjul na

Eusi email anu ditujukeun ka pengawas anjeun bakal sami sareng anu tiasa dikirim ka batur sapagawean, ngan ukur nada na anu robih. Naon waé hal anu dipénta pikeun inpormasi, email anjeun kedah ngalebetkeun:

  • Paménta ngelingan
  • unsur respon paling akurat, atawa lamun sagala indikasi batur anu bisa mantuan Anjeun leuwih hadé
  • A frase nu nunjukkeun yén anjeun cicing di pembuangan Na.

template email ka ngabales pamundut pikeun informasi ti punjul

Di dieu mangrupa citakan email ka ngabales leres ka unggulan anu miwarang nuhun informasi.

Judul: Nyuhungkeun inpormasi ngeunaan proyék X

Sir / Madam,

Kuring datang ka anjeun dina katerangan pamundut anjeun ngeunaan Project X nu ieu bagian. Mangga manggihan napel laporan ti pasamoan peluncuran proyék sarta laporan proyék final. Kuring ogé ngalampirkeun nu milestones bulanan anu bakal masihan nu hiji pamanggih kamajuan proyek leuwih periode.

Ngidinan kuring pikeun [ngaran batur sapagawean] salinan tina email ieu. Manéhna pohara aub dina widang na bakal diajar leuwih hade tinimbang kuring sagala aspek operasional beuki proyek.

Kuring tetep dina pembuangan Anjeun pikeun milari inpo nu mana wae salajengna,

tulus,

[Tandatangan] "

maca  Learning to nyintésis informasi, sagala trik keur meunang aya