Naon hartosna diajar basa Cina gunana? Nalika kuring nyebatkeun Cina gunana, hartosna abdi kedah ngagaduhan frasa sareng kecap. Anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun ku basa Cina. Euweuh anu ngahambat anjeun saatosna. Pikeun ngamimitian diajar kaligrafi Cina. Teras teraskeun, ku 400 suku kata Pinyin. Tapi upami tujuan anjeun tiasa tukeur sababaraha kecap sareng palanggan. Naha henteu ngajak anjeunna ngopi upami anjeunna nganjang ka Perancis. Janten dina kaayaan ieu ulah miceunan waktos. Pokuskeun sadayana kana perendaman audio. Ieu hiji-hijina cara anu bakal ngamungkinkeun anjeun dipercaya dina jangka pondok pisan. Anjeun sorangan bakal kagum ku hasil anu dipikagaduh. Janten kuring ngantepkeun anjeun ngabayangkeun réaksi kolega anjeun.

Diajar Pasundan, mustahil?

Henteu pisan. Sadaya aturan anu anjeun terang sareng sesah pikeun émut. Siga konjugasi kecap gawe sareng deklarasina béda-béda. Atanapi ogé perjanjian gender sareng nomer. Sadaya ieu henteu aya dina basa Cina. Sakali anjeun parantos ngawasa wujud kecap. Anjeun teu kedah gaduh patarosan deui pikeun nyalira. Bentukna bakal tetep sami. Teu aya kacuali kana aturan. Tapi tangtosna basa tanpa sadayana komplikasi ieu. Éta saé teuing janten leres. Janten dimana tatarucingan Cina? Abdi nyebatkeun 20% dina lafal sareng 80% dina nyerat.

maca  Diajar basa asing kalayan pelatihan gratis

Husus tina tulisan Cina

Sedengkeun pikeun lafal. Anjeun gaduh dua puluh sora anu saé anu henteu aya dina basa Perancis. Tapi masalahna tiasa dibéréskeun rada gancang. Di sisi séjén pikeun maca jeung nulis. Urang nyarios sacara umum, sareng ieu dina diajar dasar-dasar basa naon waé. Ngapalkeun 1000 kecap anu paling umum. Éta hartosna dina hal basa Cina. Émut sareng diajar ngambah unggal karakterna. Éta henteu ilahar pikeun saatos dua atanapi bahkan tilu taun. Sababaraha henteu kéngingkeun hasilna. Janten kuring naséhat ka anjeun upami anjeun teu gaduh waktos kanggo sadayana ieu. Langsung ka pidéo di handapeun tulisan. Teras teraskeun sareng seri Cina anu dijudulan dina basa Perancis. Nalika anjeun parantos ngahontal tingkat lisan anu nyugemakeun. Teras anjeun tiasa ngurus sésana.

Sumberdaya gratis pikeun neuleuman Pasundan

Dina résiko ngulang nyalira. Di dunya professional, bakat anjeun salaku calligrapher sigana moal aya anu minat. Kahiji, pastikeun anjeun gaduh koper lisan anu cekap. Sateuacan anjeun ngalelep dina diajar-waktos diajar. Ieu sumber daya gratis pikeun ngabantosan anjeun.

Anki, Kaahlian Cina

Aya anjeun gaduh dua aplikasi gratis anu bakal ngajantenkeun anjeun ngasimilasi kosakata cina ngalangkungan maén sareng pengulangan.

China-new.com

Situs ieu mangrupikeun situs kaunggulan pikeun diajar Basa Cina Cina. Sagala sumber daya, inpormasi sareng alat anu aya. Éta mangrupikeun platform anu terkenal. Petikan ampir penting pikeun eusi kualitas gratis.

ArchChinese

Daptar 9000 karakter Cina anu diiring kalayan ngucapkeunna. Kitu ogé seueur conto dina kontéks. (ENGLISH)

maca   Diajar basa asing gampang: palatihan gratis

Belajar Bahasa Cina gampang!

Langkung 90 video pondok dina sagala aspek diajar basa Cina. Tata basa, lafal sareng kosa kata.

Cina, Cina

Saluran YouTube anu resep kana basa Asia. Eusina utamina difokuskeun kana basa Cina. Tapi aya ogé urang Jepang. Sakitar 30 palanggan nuturkeun pidéo ieu. Cekap kanggo nyarios yén aranjeunna pikaresepeun pisan pikeun anu ngamimitian.

YOYO - Pilihan séri Cina

Ratusan sareng ratusan jam pidéo sareng captioning profésional. Pikeun immersion saben dinten di Cina tanpa kudu ngarambat.