Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Ieu mungkin nu Ujang anjeun ka acara profésional, tapi anjeun teu tiasa hadir. Dina kasus ieu, urang kedah écés ngawartosan jalma anu dikirim Anjeun uleman, ku formalizing panolakan anjeun ku email. Artikel ieu méré Anjeun sababaraha tips for jeung nulis mangrupa panolakan email uleman ka acara profésional.

Nganyatakeun panolakan a

Sawaktos Anjeun nampa hiji uleman, anjeun antosan di umum naha anjeun bébas D-Day mun ngajawab enya atawa henteu mun interviewer Anjeun. Dina kasus panolakan a, hurup Anjeun kudu ati teu masihan gambaran yen anjeun henteu milu lantaran acara teu suku anjeun.

Sababaraha tips pikeun nganyatakeun mangrupa panolakan ku email

tip munggaran urang nulis hiji panolakan email leres sahingga menerkeun panolakan anjeun tanpa merta bade kana detil, tapi cukup keur némbongkeun pasangan Anjeun nu panolakan anjeun ikhlas.

Mimitian surélék anjeun ku thanking interviewer anjeun uleman na. Lajeng menerkeun panolakan anjeun. Sakuliah email teh, cicing sopan tur wijaksana. Tungtungna, excuses hadir jeung ninggalkeun hiji kasempetan muka pikeun waktos salajengna (tanpa overdoing eta).

template email pikeun nganyatakeun panolakan a

Ieu hiji email template pikeun ngucapkeun panolakan anjeun kana ulem profésional, ngalangkungan conto ulem ka sarapan pikeun nampilkeun strategi mundur-ka-sakola:

Judul: Ujang sarapan tina [tanggal].

Sir / Madam,

Hatur nuhun pikeun uleman anjeun ka presentasi sarapan sahiji strategi reentry on [tanggal]. Hanjakal, abdi teu tiasa hadir, sabab Kami isuk ku janjian jeung konsumén. I am sorry teu bisa aya, kusabab kuring geus ningali maju ka acara taunan ieu saméméhna taun ieu.

[Kolega] tiasa ilubiung dina tempat kuring sareng ngalapor deui ka kuring ngeunaan naon anu parantos dicarioskeun salami rapat teu resmi ieu. Kuring tetep anjeun tiasakeun kanggo waktos salajengna!

tulus,

[Tanda tangan]
maca  Ngadamel rencana nyerat anu saé di damel