Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu lumangsung dina modul 6 saminggu.

Modul kahiji dikhususkeun pikeun kursus buku. Tilu modul bakal ningali dina format anu béda: albeum (naha kanggo murangkalih atanapi rumaja), novel sareng buku digital. Hiji modul bakal ngabahas widang penerbitan sarta modul panungtungan bakal difokuskeun sangkan anjeun manggihan konsép fiksi luar buku.

Urang ogé untung ngabagéakeun runtuyan sémah: sababaraha professional dina widang, kayaning Michel Defourny anu devotes runtuyan video ka hubungan antara albeum, seni jeung desain, batur - spesialis, disiplin patali kayaning bioskop atawa animasi. MOOC ogé beunghar ku sekuen anu ditémbak ku profésional dina perdagangan buku: penerbit, pangarang, penjual buku ...

Modul ieu ngagabungkeun sababaraha jinis kagiatan:
- video;
- kuis;
- bacaan karya;
- kaulinan observasi,
- forum diskusi pikeun silih bantosan sareng terus diajar babarengan, ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mata uang jeung sarana pembayaran