Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun nuliskeun Perancis, nganjang nagara atawa mindahkeun aya digawekeun, Anjeun kedah papanggih léngkah tangtu, pondok atawa panjang, kaasup paspor a. Pikeun Kawarganagaraan Éropa sarta Swiss, léngkah pisan cahaya. syarat Éntri lajeng bisa beda, sabab ngalakukeun prosedur pikeun meunangkeun idin tinggal.

syarat Éntri di Perancis

Asing bisa ngasupkeun salila sawatara poé atawa bulan di Perancis. syarat Éntri lajeng robah nurutkeun nagara maranéhanana asalna, sareng motivations maranéhanana. Dina sababaraha kasus, maranéhna bisa jadi nampik asupna. Di dieu téh sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan libur di Perancis.

Tetep di Perancis pikeun kirang ti tilu bulan

Kawarganagaraan EU bisa ngasupkeun jeung mindahkeun kalawan bébas di Perancis pikeun periode tilu bulan. Aranjeunna tiasa atanapi henteu dibiruyungan anggota kulawarga. Ieu tetep periode maksimum tilu bulan bisa jadi aya sababaraha alesan: pariwisata, pagawean, latihan, jsb

Kawarganagaraan nagara anu teu bagian Éropa kudu diilikan tina hiji visa pondok atawa panjang tetep sarta bukti akomodasi. Asing tiasa teras dibantah hak asupkeun kana taneuh Perancis dina situasi béda.

Tetep leuwih ti tilu bulan

Anggota Éropa tina Area Ékonomi Éropa atawa aktif Swiss bisa kalawan bébas cicing di Perancis. Sanggeus tinggal légal tur sinambung pikeun periode leuwih ti lima taun di Perancis, aranjeunna acquire hak reside permanén.

Pikeun tetep di Perancis, warga asing kedah gaduh dokumen identitas valid sarta asuransi kaséhatan. Sajaba ti éta, maranéhna kudu boga sumber cukup pikeun jadi beungbeurat dina Sistim bantuan sosial nagara.

maca  Naha hirup jeung dianggo di Perancis?

Leuwih ti éta, warga EU bébas dianggo tur hirup di Perancis. Kagiatan Mikrobiologi tiasa non-pagawe (nurutkeun pagawean umum) atawa pagawe. The diturutan tinggal atawa pagawean teu wajib. Sanggeus lima taun di Perancis, maranéhna ogé meunang hak tina tinggal permanén.

Lalaki visa keur Perancis

Pikeun ménta hiji visa keur Perancis kedah wartosan konsulat atanapi visa jurusan Kadutaan Perancis nagara-Na. Numutkeun jasa, éta bisa jadi penting keur nyieun pasini. Pikeun loba asing, visa a mangrupa kaayaan penting pikeun asupkeun Perancis. Sababaraha nu Tapi disadiakeun salaku Kawarganagaraan of Amérika Anggota Uni Éropa, maranéhanana Amérika Anggota nu Area Ékonomi Éropa sarta Swiss.

Lalaki visa ka Perancis

Pikeun ménta hiji visa keur Perancis, salah kudu bisa nangtukeun lilana jeung alesan pikeun tetep di. Visas pikeun tetep pondok ngalibetkeun kurun waktu 90 6 dinten ka bulan. Ku kituna, aranjeunna dipenta pikeun pariwisata, lalampahan bisnis, kunjungan, latihan, internships sareng nu mayar gawe (suggesting meunangkeun hiji diturutan gawé). Visas pikeun période lila kituna ulikan patalina jeung masalah, Pagawean, aksés ka sakola swasta ...

Pikeun ngadaptar visa pikeun Perancis, anjeun kedah ngagaduhan sababaraha dokumén pendukung:

  • A ID valid;
  • The dokumén anu patali jeung perjalanan;
  • Alesan cicing di Perancis;
  • Alamat akomodasi nu;
  • Panjang tetep di Perancis;
  • A diturutan gawe, lamun lumaku;
  • Livelihoods (resources).
maca  Diajar parios garis payslip anjeun

A formulir bakal dieusi nurutkeun jenis visa dipénta. The dokumén kudu aslina tur dubbed salinan a. Di handap ieu mangrupakeun kadutaan sarta konsulat nu mutuskeun pikeun ngabulkeun visas. Deadlines bisa greatly rupa-rupa ti hiji nagara ka nu sejen. sanajan kitu kudu sadar yen visa a tetep sah pikeun periode tilu bulan ti tanggal masalah. The formalities kudu undertaken sasuai. visa keur dicap langsung dina paspor sahiji warga hiji. Éta kituna dipikabutuh pikeun anjeunna sorangan salah.

Dirumuskeun hiji paspor Perancis

Di Perancis, nu aplikasi paspor Perancis dijieun di gedung kota. Kawarganagaraan Perancis mancanagara sangkan menta di kadutaan sarta konsulat di nagara tempat nu ayana. Ayana boga anu diperlukeun pikeun ngalakukeun fingerprinting keur dokumen teh.

Sarat pikeun paspor a

Sing saha anu kersa kéngingkeun paspor kedah nyayogikeun dokumén idéntitas anu valid, dina vérsi aslina dibarengan fotokopi. Jumlah pasporna antara 96 ​​sareng 99 euro. Akhirna, pelamar paspor kedah nyayogikeun buktina alamatna.

Reureuh dina kéngingkeun paspor gumantung kana tempat sareng waktos pamundut. Maka langkung disayogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés ieu sababaraha bulan sateuacan tanggal cicing supados dipastikeun kéngingkeun ijin dina waktosna. Paspor teras valid salami 10 taun. Dina akhir période ieu, paspor bakal tunduk kana pembaharuan.

maca  Santunan jeung cuti maternity

dicindekkeun

Bangsa Éropah jeung Swiss bisa mindahkeun kalawan bébas tur settle di Perancis, di kondisi teu keur beungbeurat dina Sistim bantuan sosial. Éta kudu nampa hiji sumber cukup panghasilan kayaning pagawean atawa timer pagawean di Perancis. Sanggeus lima taun, maranehna meunang hak tinggal permanén. Kawarganagaraan asing baris dirumuskeun hiji visa keur hirup tur dianggo samentara di Perancis. Éta bisa ngahubungan Kedubes atawa konsulat Perancis lokasina di nagara maranéhanana asalna.