Nyitak Friendly, PDF & Email

Perancis: kaahlian dasar ...

Kaparigelan nulis dina basa Perancis mangrupikeun katerampilan SD anu dianggap seueur pikeun jalma déwasa. Nanging, henteu sadayana kaluar ti sakola sareng latar anu sami.

Nanging, dina kahirupan damel, kaparigelan nyerat, atanapi nyeratna rada propésional, gunana sepanjang waktos. Tina nyerat CV sareng surat panutup dugi ka komunikasi sareng klien ngalangkungan bursa resmi sareng hirarki, sadayana mangrupikeun kasempetan kanggo nyerat.

Ngadeukeutan petikan wajib ieu kahirupan profesional kalayan tengtrem meryogikeun ngagaduhan sadaya konci pikeun nyingkahan perangkap bahasa Perancis sareng nyerat tanpa aya kasalahan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  12 Oktober 2020 Ningkatkeun masa depan propésional anjeun sareng CEP Dina pandangan akibat tina krisis kaséhatan di pasar tenaga kerja anu tiasa ngahasilkeun paningkatan latihan sareng mobilitas, naséhat pangembangan profesional katingali penting.