Nyitak Friendly, PDF & Email

Aya loba alesan ka leungit watek na jam gawé.
Payil nu ngumpulkeun on meja anjeun, boss Anjeun atawa saeutik pamahaman a batur sapagawean anu henteu sigana ngadopsi sikep alus.

Di dieu aya sababaraha pamanggih mun teu sangsara nervousness jam gawé sarta méakkeun poé gawé hening sarta sepi.

Candak hambalan deui ka situasi bangor

Nu penting teu meunang lamun situasi maddening lumangsung ka anjeun.
Gantina, urang kedah relativize sarta nyebutkeun yén moment ieu ngan samentara sarta yén dina sababaraha jam sagalana bakal leuwih hadé.
Nervousness ngajadikeun urang leungit discernment urang, teu pikir na ngabales appropriately lamun eta geus kesel.
Sangkan nyandak sababaraha jarak kalayan naon anu lumangsung sarta kami ménta sababaraha moments ngan nyieun deui ka handap tekanan éta.

Ngadengekeun musik:

Lamun boga kasempetan pikeun dianggo dina kantor swasta, anjeun tiasa kacida alusna maénkeun musik tanpa ieu kolega ngarareunah.
Lamun gantina Anjeun gawe dina spasi kabuka, Milih pikeun headphone.
musik mantuan mun bersantai na unwind rada gancang disadiakeun tangtu milih sayah musik.
Urang teu cukup mikir ngeunaan eta, tapi kabawa kabawa ku sababaraha lagu musik ngajadikeun keajaiban pikeun moral urang.

maca  Kumaha hasil ngahijikeun kana tim anyar?

Tetep positif:

Ngadopsi hiji mindset positif bakal ngidinan Anjeun pikeun hadé ngatur nervousness jam gawé.
Keur kitu, diajar ngamekarkeun pikiran positif.
Lamun kaayaan annoys anjeun, anjeun overworked, anjeun teu nyaho kumaha carana ngajawab sakabéh surélék anjeun, sadaya aplikasi, kabeh emergencies: cicing positif jeung nanya ka diri kumaha carana ningkatkeun kaayaan? Mindeng urgency teu salah!

Ulah stimulating inuman:

Kafein dipikanyaho pikeun éfék aktif na, tapi teu naon salah teu pangalusna pikeun saraf.
Manehna bisa tetep anjeun jagjag jeung ningkatkeun produktifitas anjeun, eta ogé ngahasilkeun adrenaline sarta ngaronjatkeun rasa stres.
Detoxify diri ti kafein na kafein, inuman jeung moderation ogé resep sodas sarta inuman tanpa kafein.

Sare, konci pikeun tetep tenang dina karya:

Kurangna sare téh mindeng ngabalukarkeun nervousness kaleuleuwihan.
Éta pisan sababna naha urang teu kedah ngalalaworakeun sare, lantaran sare cukup bakal nyegah anjeun ti lalaki agitated tur malikkeun urutan di pamendak Anjeun.