Nyitak Friendly, PDF & Email

Dunungan diperyogikeun nanggung bagian tina biaya perjalanan karyawan anu nganggo angkot.

Perjalanan ieu kedah dilakukeun ku angkutan umum atanapi jasa penyewaan sapédah umum.

Cakupan sahenteuna 50% tina biaya tikét langganan pikeun perjalanan antara padumukan biasa sareng tempat padamelan (Labor Code, art. R. 3261-1).

Pembayaranana dilakukeun dumasar kana ongkos kelas 2 sareng kedah pakait sareng perjalanan anu paling pondok antara bumi sareng tempat damel. Éta kedahna paling lami dina sasih saatos langganan éta dianggo.

Pas anu waktos validitasna taunan tunduk kana pambayaran anu disebarkeun bulanan salami masa panggunaan (Labor Code, art. R. 3261-4).

Pamayaran biaya transportasi ku dunungan tunduk kana pangiriman atanapi, gagal éta, kana presentasi dokumén ku padamel (Code Labor, art. R. 3261-5).

nuhun, Tanpa buktina, anjeun teu ngagaduhan kawajiban pikeun nutupan bagian tina biaya langganan.

Terang yén anjeun ogé ngagaduhan ...

maca  Lebetkeun IUT: Konci pikeun naekeun file anjeun